Disclaimer


Gebruiksvoorwaarden

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van Prisma Drenthe. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.

Verantwoordelijkheid
Deze website bevat informatie afkomstig van Prisma Drenthe. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is Prisma Drenthe aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt Prisma Drenthe te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing, wijzigingen in alle informatie die op deze website wordt getoond aan te brengen.

E-mailgebruik
Elke e-mail die binnenkomt bij Prisma Drenthe wordt vertrouwelijk behandeld. Het is echter niet geheel uit te sluiten dat een e-mail door derden ingezien wordt. Prisma Drenthe kan in geen enkel geval hiervoor aansprakelijk worden gesteld.

Link naar website derde(n)
Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan Prisma Drenthe worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. Prisma Drenthe heeft geen zeggenschap over deze websites, en kan dus niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Copyright
Al het materiaal dat wordt getoond op deze website is eigendom van Prisma Drenthe en is beschermd door copyright en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van het bestuur van Prisma Drenthe.
Voor meer informatie over gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met het dagelijks bestuur van Prisma Drenthe.